El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

Falten traductors per a traduir el GIMP al català

Filed under: Català,Gimp,Linux — Joaquim Perez Noguer at 3:45 pm on Dijous, Maig 5, 2011

image

El GIMP, el programa lliure de retoc fotogràfic i disseny gràfic, s’ha quedat sense traductors al català. A mesura que han anat creixent els projectes de traducció que portat de Softcatalà, m’he vist obligat a deixar-ne uns per focalitzar-me amb d’altres.

Ja fa més d’un any que el GIMP ha quedat orfe i encara no hi ha cap voluntari però en canvi el projecte està ben viu i ja hi ha disponible la versió de desenvolupament GIMP 2.7.2. Encara poden quedar uns mesos abans no surti la versió final del GIMP 2.8. Per aquest motiu faig aquesta crida a qualsevol persona que vulgui fer-se de Softcatalà i ajudar en aquest projecte de traducció.

 No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>