Falten traductors per a traduir el GIMP al català

image

El GIMP, el programa lliure de retoc fotogràfic i disseny gràfic, s’ha quedat sense traductors al català. A mesura que han anat creixent els projectes de traducció que portat de Softcatalà, m’he vist obligat a deixar-ne uns per focalitzar-me amb d’altres.

Ja fa més d’un any que el GIMP ha quedat orfe i encara no hi ha cap voluntari però en canvi el projecte està ben viu i ja hi ha disponible la versió de desenvolupament GIMP 2.7.2. Encara poden quedar uns mesos abans no surti la versió final del GIMP 2.8. Per aquest motiu faig aquesta crida a qualsevol persona que vulgui fer-se de Softcatalà i ajudar en aquest projecte de traducció.

 

Comments (1)

latafanera.catMaig 6th, 2011 at 12:58

(CiE)El programa lliure de retoc fotogràfic i disseny gràfic, s’ha quedat sense traductors al català. A mesura que han anat creixent els projectes de traducció que portat de Softcatalà, m’he vist obligat a deixar-ne uns per focalitzar-me amb d’…

Leave a comment

Your comment