Tres-cents indrets turístics amb Google Street View

Avui s’ha presentat Google Trekker Catalunya, una iniciativa fruit de l’acord signat entre Google i la Generalitat de Catalunya per a fer accessibles, virtualment, tantes rutes i espais turístics catalans com sigui possible al servei Street View del cercador californià. De moment, ja són tres-cents indrets els accessibles actualment amb aquesta tecnologia, ‘cosa que converteix la destinació catalana en el territori europeu amb més rutes “trekkejades” per quilòmetre quadrat’, segons el conseller d’Empresa i Coneixement Jordi Baiget.

La llista completa dels tres-cents indrets accessibles es pot consultar en aquest PDF.

[…]

És la primera destinació europea amb més rutes a Google per quilòmetre quadrat

Origen: Vilaweb Tres-cents indrets turístics de Catalunya ja són accessibles amb Google Street View

Leave a comment

Your comment