Ja es pot aprendre català a través de Duolingo

Origen: Ja es pot aprendre català a través de Duolingo

Duolingo, la plataforma d’aprenentatge d’idiomes a través d’internet, ofereix des d’avui aprendre català per a castellanoparlants. Coincidint amb els 83 anys de la primera edició del diccionari de Pompeu Fabra, Duolingo s’estrena en l’ensenyament del català i ho fa  des del castellà. Duolingo permet aprendre llengües com l’anglès, el francès, l’italià, el noruec o el turc a través del seu web i de l’aplicació mòbil i a través de la teva llengua. De moment, però, el català hi és com a llengua per aprendre però no et permet utilitzar-lo com a llengua inicial per aprendre altres llengües.

Segons els creadors del curs, un grup de 8 voluntaris de diferents rerefons acadèmics i de diversos llocs del territori catalanoparlant, “el curs té molt potentcial” i esperen que tingui una bona rebuda entre estudiants i amants de la llengua i cultura catalanes. De fet, més de 13.000 persones ja han sol·licitat apuntar-se al curs de català de Duolingo.

Leave a comment

Your comment