El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

Les cinc recomanacions del Festival Nits de cinema oriental de Vic

Filed under: Activitats culturals — Joaquim Perez Noguer at 4:18 pm on Dimarts, Juliol 14, 2015

[Vist a Nació digital:] La dotzena edició del Festival Nits de cinema oriental ja és en marxa, del 14 fins al 19 de juliol. D’entre la seva extensa programació (34 pel·lícules, 25 d’elles inèdites i 7 en estrena), te’n recomanem cinc. Intimisme, detectius, acció, piruetes increïbles, plors, i fantasia per triar i remenar.

“Detective Byomkesh Bakshy!” (Dibakar Banerjee, 2015)
Una de les grans pel·lícules de l’any a l’Índia, que fa un repàs a les novel·les negres i el “pulp”, en un fascinant encreuament entre Tintin i Sherlock Holmes.

“Bang Bang!” (Siddharth Anand, 2014)
Una història que barreja escenes musicals amb comèdia, acció, acrobàcia i bones dosis d’humor, en una sessió del famós “Bollywood”.

“The pirates” (Lee Seok-hoon, 2014)
El que podríem qualificar com una versió asiàtica de la coneguda “Pirates del Carib”.

“Exiled” (Johnnie To, 2006)
La pel·lícula més melancòlica de Johnnie To, un western sobre el valor de l’amistat, i un retrat d’uns cavallers sense amo.

“Qissa” (Anup Singh, 2014)
Centrada en l’àmbit social, té el tema de l’homosexualitat com a motiu i això la fa una de les propostes més valentes de l’any a l’Índia.

 No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>