El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

Què cobra un astronauta?

Filed under: Injustícies de la vida — Joaquim Perez Noguer at 10:57 am on Dilluns, Setembre 29, 2014

Segons l’article  How much does an astronaut get paid during a mission on the ISS? – Quora. Veig que el sou d’un astronauta en una missió a l’espai pot arribar a poc més de 1 euro al dia, a part del seu sou anual. Però sembla ser que si la missió és treballar a la ISS el sou pot ser molt superior.

Però no us penseu que el sou anual d’un astronauta és gaire elevat tampoc, els astronautes russos cobren només 6000 dòlars anuals, per això estan tant interessats a fer missions i guanyar-se un extra.

 No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>