El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

La Vella dels capsdellúpia de Vic fa 150 anys

Filed under: Activitats culturals — Joaquim Perez Noguer at 3:50 pm on Dilluns, Juliol 7, 2014

[Vist a Osona.com] Una emotiva festa del 150è aniversari de la Vella ha donat aquest divendres, 27 de juny, el tret de sortida de la festa major de Vic 2014 , que s’allargarà fins al 13 de juliol i que presenta una setantena de propostes. La ciutat ha homenatjat així a l’històric cap de llúpia, amb la realització d’una escultura a la Plaça Gaudí. La inauguració de l’obra s’ha fet a dos quarts de set de la tarda, en un acte en el que hi havia el regidor de Ciutadania i Cultura, Joan López; l’escultor i autor, Manel Casserras; i l’actual portador de la Vella, Manel Dot. Tots ells han fet uns breus parlaments.

Manel Dot, actual portador de la Vella, en la festa del 150è aniversari del cap de llúpia. Foto: Adrià CostaNo Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>