La Vella dels capsdellúpia de Vic fa 150 anys

[Vist a Osona.com] Una emotiva festa del 150è aniversari de la Vella ha donat aquest divendres, 27 de juny, el tret de sortida de la festa major de Vic 2014 , que s’allargarà fins al 13 de juliol i que presenta una setantena de propostes. La ciutat ha homenatjat així a l’històric cap de llúpia, amb la realització d’una escultura a la Plaça Gaudí. La inauguració de l’obra s’ha fet a dos quarts de set de la tarda, en un acte en el que hi havia el regidor de Ciutadania i Cultura, Joan López; l’escultor i autor, Manel Casserras; i l’actual portador de la Vella, Manel Dot. Tots ells han fet uns breus parlaments.

Manel Dot, actual portador de la Vella, en la festa del 150è aniversari del cap de llúpia. Foto: Adrià Costa

Leave a comment

Your comment