El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

Donatiu a Wikipedia

Filed under: Linux — Joaquim Perez Noguer at 10:32 am on Dilluns, Febrer 17, 2014

Acabo de fer un donatiu a la Wikipedia i aquesta és la carta de resposta que he rebut després de fer-lo. Realment dóna gust contribuir-hi.

Gràcies per fer un donatiu a la Wikimedia Foundation. És meravellós!

És fàcil ignorar els nostres anuncis per a la recaptació de fons, i me n’alegro que tu no ho fessis. És així com la Viquipèdia paga els seus comptes: mitjançant gent com tu que dóna diners, podem mantenir la pàgina lliure i disponible per a tothom.

La gent m’explica que dóna diners a la Viquipèdia perquè la troben útil i hi poden confiar ja que, tot i no ser perfecta, saben que s’escriu per a ells. La Viquipèdia no pretén promoure cap agenda de relacions públiques, fomentar una ideologia en particular o presuadir-te a creure quelcom fals. El nostre objectiu és dir la veritat, i podem fer-ho gràcies a tu. El fet que financiïs la pàgina ens manté independents i capaços per proporcionar-te el que necessites i vols de la Viquipèdia. Exactament com ha de ser.

Hauries de saber: la teva donació no només cobreix els teus costs. El donant mitjà paga pel seu propi ús de la Viquipèdia, més els costs de centenars d’altres persones. La teva donació fa que la Viquipèdia sigui disponible per a una ambiciosa nena a Bangalore que aprèn programació informàtica de manera autodidacta. Una mestressa de casa de mitjana edat a Viena a qui tot just li han diagnosticat l’Enfermetat d’Alzhèimer. Un novel·lista a la recerca d’informació sobre la Gran Bretanya del 1850. Un nen de 10 anys a San Salvador que tot just ha descobert en Carl Sagan.

En nom d’aquelles persones i dels 500 milions de lectors de la Viquipèdia i les seves pàgines i projectes, et dono les gràcies per unir-te a nosaltres en un esforç per fer que la totalitat del coneixement de la humanitat estigui disponible per a tothom. La teva donació fa del món un lloc millor. Gràcies.

La majoria de la gent no sap que la Viquipèdia no té afany de lucre, així que planteja’t enviar aquest correu electrònic a alguns dels teus amics per tal que s’animin a contribuir ells també. Si t’interessa, pots mirar d’afegir informació nova a la Viquipèdia. Si veus errors tipogràfics o altres errors menors, si us plau corregeix-los, i si trobes que falta informació, afegeix-la. Existeixen recursos [#edit aquí] que poden ajudar-te a començar. No pateixis si comets errors: és normal quan la gent comença a editar i si passa, altres Viquipedistes ho solucionaran encantats.

Li agraïm que confiï en nosaltres, i li prometem que farem bon ús dels seus diners.

Gràcies,
Sue

Sue Gardner
Director general,
Wikimedia FoundationNo Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>