El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

Sharif: Catalunya vista des d’EEUU

Filed under: Català — Joaquim Perez Noguer at 1:45 pm on Divendres, Novembre 23, 2012

Sharif és un ciutadà nord-americà que va quedar impressionat per la manifestació de l’11 de setembre. Des de llavors, Sharif publica vídeos periòdicament explicant les coses que més li han impressionat.

  • Al primer vídeo era més una presentació d’ell mateix i del per què de tot plegat.
  • Al segon Sharif explicava que Catalunya des de la guerra cívil fins l’any 2003 ha tingut com a presidents persones que ho bé han executat, o bé han viscut a l’exili  o bé han sigut presos polítics.
  • I al tercer vídeo parla amb una altra nord-americana i reflexionen sobre la importància de la llengua i la cultura per preservar  la pròpia identitat. I ho enllaça amb la història dels EEUU quan van portar tots els esclaus africans.

Més informació:No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>