Sharif: Catalunya vista des d’EEUU

Sharif és un ciutadà nord-americà que va quedar impressionat per la manifestació de l’11 de setembre. Des de llavors, Sharif publica vídeos periòdicament explicant les coses que més li han impressionat.

  • Al primer vídeo era més una presentació d’ell mateix i del per què de tot plegat.
  • Al segon Sharif explicava que Catalunya des de la guerra cívil fins l’any 2003 ha tingut com a presidents persones que ho bé han executat, o bé han viscut a l’exili  o bé han sigut presos polítics.
  • I al tercer vídeo parla amb una altra nord-americana i reflexionen sobre la importància de la llengua i la cultura per preservar  la pròpia identitat. I ho enllaça amb la història dels EEUU quan van portar tots els esclaus africans.

Més informació:

Comments (1)

marcNovembre 28th, 2012 at 20:46

Bones !

com es pot contactar amb aquest bon home ?

Leave a comment

Your comment