El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

La pel·lícula Ventre Blanc al Festival Internacional de Busan (Corea)

Filed under: Activitats culturals — Joaquim Perez Noguer at 2:57 pm on Dimarts, Octubre 9, 2012

La pel·lícula Ventre Blanc ambientada a Vic i els seus Caps de llúpia ha tingut molt bona rebuda al Festival Internacional de Busan.

D’alla sortim esperitats en un taxi conduit pel cosi d’en Jackie Chan cap al Biff Village: ens han convocat els European Filmmakers perque es volien fer un bany de guais i de masses en un garito a la platja. Pero un garito, naturalment, amb glamur: es a dir, catifa vermella, milers de fans esvalotats/ades, muntanyes de fotografs, etc. Fabulos, Furri., Cada director ha fet el seu espitx de gracioset, i d’europeu moderniqui. Li ha tocat a en Lara. I aqui teniu el que els ha engaltat davant els de Blancanieves, dos mil coreans, i els mes estirats de la Unio Europea:
TRANSCRIPCIO
Anyong ha se y’o (Hola a tothom) Venim de Catalunya, un petit pais a Espanya que probablement sera el proper nou estat d’Europa. Per a nosaltres es molt important ser a Busan perque el nostre es el primer film en llengua catalana que es veu a Busan! Gansahabida! (Moltes gracies (Aplaudiments embogits).
Llegiu tot el diari del viatge coreà a  www.ventreblancfilm.blogspot.com.esNo Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>