El llargmetratge vigatà ‘Ventre blanc’, seleccionat al Festival Internacional de Cinema de Corea del Sud

Vist a El 9 nou: “El llargmetratge “Ventre Blanc”, una iniciativa de Jordi Lara, Jordi Crusats i Sergi Lladó i Beca Ciutat de Vic 2009, ha estat l’únic film català seleccionat a participar al Festival Internacional de Cinema de Corea del Sud, Busan IFF, que se celebra del 4 al 13 d’octubre al país asiàtic. Un certamen, que junt amb el de Tokyo, és considerat el més important, amb ressò internacional i influència econòmica d’Àsia. “

La pel·lícula Ventre Blanc em toca molt a prop i estic molt orgullós d’aquesta notícia. Els protagonistes de la pel·lícula són amics meus i companys de la colla Gegantera de la Ciutat de Vic.  Moltes felicitats companys perquè poca broma, el cinema Coreà és un dels més importants del món en aquest moment!

Leave a comment

Your comment