El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

Homenatge a Fraga

Filed under: Injustícies de la vida — Joaquim Perez Noguer at 9:39 am on Dijous, Febrer 9, 2012

Jo em pensava que la memòria històrica era una altra cosa i no calia fer un homenatge a Fraga:

[Vilaweb.cat] Els partits del congrés espanyol, Compromís, ICVIU, ERC, Amaiur, PNB, Geroa Bai, BNG i CHA, van abandonar ahir l’hemicicle abans que el president de la cambra, Jesús Posada, comencés les paraules d’homenatge del PP i el PSOE a Manuel Fraga, l’ex-ministre de Francisco Franco. En canvi, CiU va decidir quedar-se a l’hemicicle i els seus diputats no van aplaudir.

La majoria dels diputats d’aquestes formacions ja havien anunciat la seva decisió de marxar de la cambra per no formar part d’un acte d’homenatge a un responsable directe de la dictadura franquista. En canvi, el PP i el PSOE van fer un llarg aplaudiment dedicat a Fraga en el primer ple ordinari del congrés constituït després de les eleccions espanyoles del novembre passat.No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>