Homenatge a Fraga

Jo em pensava que la memòria històrica era una altra cosa i no calia fer un homenatge a Fraga:

[Vilaweb.cat] Els partits del congrés espanyol, Compromís, ICVIU, ERC, Amaiur, PNB, Geroa Bai, BNG i CHA, van abandonar ahir l’hemicicle abans que el president de la cambra, Jesús Posada, comencés les paraules d’homenatge del PP i el PSOE a Manuel Fraga, l’ex-ministre de Francisco Franco. En canvi, CiU va decidir quedar-se a l’hemicicle i els seus diputats no van aplaudir.

La majoria dels diputats d’aquestes formacions ja havien anunciat la seva decisió de marxar de la cambra per no formar part d’un acte d’homenatge a un responsable directe de la dictadura franquista. En canvi, el PP i el PSOE van fer un llarg aplaudiment dedicat a Fraga en el primer ple ordinari del congrés constituït després de les eleccions espanyoles del novembre passat.

Leave a comment

Your comment