Ssst Android ens espia

Sembla que al final sí que es veritat que els mòbils ens espien. Un desenvolupador d’Android és amonestat legalment per investigar massa un problema de seguretat dels mòbils de l’empresa HTC.

Trevor Eckhart (TrevE) va descobrir un problema de seguretat amb els HTC. A continuació va continuar investigant una aplicació pròpia del sistema HTC desenvolupada per l’empresa Carrier IQ i que sembla ser que la seva finalitat és espiar què fa l’usuari i enviar la informació a la central.

Carrier IQ  es defesa dient que el que fa és del tot legal i serveix per estudiar l’ús dels mòbils i permet als fabricants de mòbils a millorar els seus productes. Per això Carrier IQ ha amonestat a Trevor i li demana que deixi de calumniar l’empresa.

Segons  Wired, Forbes y CNET l’aplicació de Carrier IQ està instal·lada en tot tipus de mòbils i fabricants ( Android, BlackBerry i Nokia )

Més informació

Leave a comment

Your comment