Polèmica sobre el Gerard Quintana

El fet que en Gerard Quintana parli català amb la seva família ha causat un rebombori desmesurat.

En parlen al bloc del programa El convidat de TV3.  Al Racó Català.  Al Periodico i a molts d’altres llocs. En Gerard Quintana va respondre les crítiques al programa de ràdio RAC1.

De tot se n’aprèn i d’aquest polèmica crec que tots en podem aprendre el següent:

  • Els cantants són ídols. Però què passa quan els fans descobreixen que els ídols són persones?  ELS ÍDOLS SÓN IMATGES, LES PERSONES SÓN PERSONES.
  • Qui ha fet més bé al català? les persones que només sabien queixar-se perquè no hi havia música en català o les persones, que tot i no ser els més catalanistes del món, van agafar la guitarra i es van posar a cantar en català?   SI VOLEM UNA COSA, NO ESPEREM QUE ENS LA FACIN, FEM-LA.
  • En Gerard Quintana últimament havia declarat que s’havia tornat Independentista. Però després dels comentaris això ja no ho veig tant clar.  PER SORT NO NOMÉS ELS CATALANISTES MÉS PURISTES VOLEN SER INDEPENDENTS.
  • Estem tan acostumats a sentir-nos agredits per polítics castellans, que ja associem els castellano-parlants amb l’enemic. SI DISTINGIM ELS ENEMICS NOMÉS PER LA LLENGUA, PEL COLOR DE LA PELL, PER ON S’HA NASCUT  O PER LA RELIGIÓ NO SEREM GAIRE DIFERENTS DELS QUI ENS ATAQUEN DE VERITAT.

Comments (2)

BOIGxTUOctubre 26th, 2011 at 18:36

Ara que ja podem parlar amb català, parlem el castellà. Com parli amb la seva dona res a veura, però els seus fills van a una escola catalana i viuen als PPCC. ha que ve parlar el castellà amb ells? I la gent que ha arribat a ses illes i agafat el català com a llengua vehicular? Que te a veure la pell raça o on s’ha nescut? Català no es tothom que viu a Catalunya. Català es el que estima la llengua, costums, cultura i manera de ser, sia el color que sia la seva pell. Gerard Quintana a partir del 17/10/11 no assistiré a concerts teus i deixaré de comprar els seus CD’s.

sergibrOctubre 26th, 2011 at 18:55

El que m’estranya és que en Gerard Quintana tingui fans.

Leave a comment

Your comment