Policies i bombers espanyols escridassen els catalans en els seus Jocs Mundials

Quin exemple de disciplina i de civisme que ens donen els policies i bombers de l’Estat:

Policies i bombers espanyols, equipats amb banderes espanyoles oficials i d’altres amb la silueta del toro, escridassen els seus col·legues catalans als Jocs Mundials de Policies i Bombers (WPFG) que se celebren a Nova York. L’exhibició castellera dels catalans, coronada amb una estelada, és el detonant de l’escridassada. “Fuera, fuera, fuera” i “yo soy español, español, español” són els càntics amb què els espanyoles reben els catalans. Pujat a YouTube per hubele006

(Diaria ARA)

 

 

Vídeo del YouTube:

YouTube Preview Image

 

Comments (1)

[…] Policies i bombers espanyols escridassen els catalans en els seus Jocs Mundials noguer.blog.cat/2011/08/30/policies-i-bombers-espanyols-escr…  per Gispert fa 5 segons […]

Leave a comment

Your comment