El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

Audiollibres

Filed under: Ciència i tecnologia — Joaquim Perez Noguer at 11:30 pm on Dimecres, Agost 10, 2011

Recentment estic provant una nova forma de llegir llibres. Els audiollibres són llibres llegits i per tant no són llibres que es llegeixen sinó que s’escolten. Els audiollibres es poden trobar en forma de  CD, fitxer MP3 o qualsevol altre format d’àudio. Els audiollibres fa molt que existeixen i per això n’hi ha molts de disponibles.

Personalment penso que els audiollibres són una bona solució per persones com jo que condueixen força, tenen poc temps, treballen molt de temps davant de l’ordinador i cansen la vista. Escolto els audiollibres mentre condueixo, abans d’anar a dormir o en les estones mortes.

D’audiollibres en trobareu a Internet, a l’iTunes, a les biblioteques i a algunes llibreries.

Per exemples:No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>