El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

Es busca nou cap de traducció del Gimp i de l’Inkscape

Filed under: Català,Gimp,Linux — Joaquim Perez Noguer at 3:41 pm on Dilluns, Agost 16, 2010

Els projectes de Softcatalà Gimp i Inkscape, que fins ara portava jo, quedaran orfes. Aquesta és una crida a qualsevol persona que a partir d’ara se’n vulgui fer responsable

Ja fa 6 anys que em vaig fer membre de Softcatalà. Va ser durant les II Jornades sobre el Català a les noves tecnologies i de bon principi ja se’m va assignar la traducció del projecte Gimp, el programa lliure de retoc fotogràfic i disseny gràfic més famós del món. A poc a poc he anat agafant nous projectes entre ells l’Inkscape, de disseny vectorial i alguns productes de Mozilla.

Ara però per motius de feina, ja no puc dedicar-hi tot el temps que es mereixen aquests projectes i crec que el millor seria traspassar-los a una altra persona que se’n fes responsable.

Softcatalà ha anat creixent en nombre de projectes i en mida d’aquests projectes però, per desgràcia, no ha crescut prou en nombre de voluntaris per fer-se’n càrrec.

A cada projecte de Softcatalà com a mínim hi hauria d’haver-hi dos voluntaris assignats, però en alguns projectes com el Gimp i l’Inkscape només el porta una persona. Per corregir això, jo m’ofereixo com a número 2 i continuar ajudant a la traducció d’aquests projectes. Ara falta el número 1. Vols ser-ho tu?

Com començar:

  • Doneu-vos d’alta a la llista de correu del GNOME de Softcatalà, és la llista de correu que llegeixen tots els membres de l’equip de traducció del GNOME, Gimp i Inkscape.
  • A continuació envieu un correu a gnome@llistes.softcatala.org explicant que voleu participar en el projecte Gimp o Inkscape.

Més informació:No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>