El Noguer

Joaquim Perez i Noguer

Un mes ple d’esdeveniments

Filed under: Català,Gimp,Linux,Web — Joaquim Perez Noguer at 8:59 am on Dijous, Novembre 6, 2008

Normalment a la tardor ja sol ser temps de molts actes socials i molta feina que s’ha deixat a l’estiu i que es vol acabar abans d’any. Però enguany no he parat ni un moment per a escriure al bloc, i ja fa un mes des de la última vegada que vaig escriure.

I què ha passat aquest mes?

  • Surt el Sunbird 0.9 i del Lightning 0.9: després de treballar-hi durant mesos al final ha sortit a la llum la última versió del Calendari de Mozilla abans  de la versió 1.0, que té per objectiu integrar-se amb el Thunderbird 3 i així fer del gestor de correu i el calendari una única peça integrada, a punt per a competir amb productes tant famosos com l’Outlook de Ms.  
  • Surt el GIMP 2.6: la nova versió major del GIMP, marca un punt i a part en la història del GIMP, canvia tecnològicament el motor i s’encamina cap a una nova interfície molt més amigable. La traducció ha durat més d’un any. 
  • Aniversari 10 anys de Softcatalà: la celebració del 10è aniversari de Softcatalà va ser tot un èxit. I ens ho vam passar molt bé tots plegats. Com que som una comunitat dispersa a dins i fora dels PPCC, fa gràcia retrobar-nos de tant en tant i fins i tot conèixer companys que no havia vist mai en persona.
  • Mozilla Camp a Barcelona: una bona colla de desenvolupadors i traductors del Mozilla es van congregar a Barcelona per parlar de solucions i de nous reptes. Estar envoltat de persones de tant nivell i formar part d’una comunitat que produeix productes per a 200.000.000 d’usuaris és simplement increïble.

Però a banda de tot això que ha succeït, encara falten diversos esdeveniments, on també he estat treballant i que en parlaré més endavant.No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>